Kinderboerderij Dondertman

Deze kinderboerderij heeft heel veel dieren. Van kippen, varkens en geiten tot konijnen en cavia’s in Cato’s ruime knuffelhuis. In de knuffelwei kun je schapen en geiten aaien. Voer is verkrijgbaar in het Boshuus of aan de kassa.

Er is niet alleen van alles te beleven, maar ook van alles te spelen bij Kinderboerderij Dondertman. Zo is er een speelweide met speelelementen voor diverse leeftijden, zoals veerbeestjes, diverse schommels, een kabelbaan en zelfs een overdekte glijbaan. Verder is er een zandbult en ook twee vrij beschikbare skelterbanen: één voor de kleintjes en één voor oudere kinderen. Topper is nog altijd het springkussen!

Tevens zijn er twee speelelementen die ook geschikt zijn voor gebruik door mindervalide kinderen. Het betreft een vogelnestschommel en een graafmachine.

Naast kinderfeestjes, familieuitjes, school- en overige groepsbezoeken zijn er tal van activiteiten (zie www.kb-dondertman.nl). In het Boshuus met veranda en ruim terras is van alles verkrijgbaar: van koffie/thee en frisdranken, tot allerlei koude en warme snacks, bescheiden lunches en natuurlijk ijs.

Voor informatie over zaalhuur, vergadermogelijkheden, workshops enz. zie www.kb-dondertman.nl.