Arrangementen van Het Vinkenest

Bij het Vinkenest kunt u terecht voor heerlijke arrangementen waarbij ontspannen en genieten voorop staan. Wat te denken van ons Verwen arrangement of ons Beauty en ontspanningsarrangement. Misschien wil je samen met een vriendin gezellig gaan highteaën en gebruik maken van ons High-tea arrangement? Dat kan! Voor al onze arrangementen geld dat we hierbij graag samenwerken met lokale bedrijven, samen kunnen we u verblijf uitbreiden tot een onvergetelijk genietmoment om nog lang op terug te kijken.

Voor ieder wat wils

Beauty &
ontspanningsarrangement

Heerlijk ontspannen en tot rust komen doe je tijdens dit ontspanningsarrangement van Salon Zen & Zuiver en Het Vinkenest.

2 daags arrangement
3 daags arrangement

High Tea
arrangement

Lekkere hapjes eten en gezellig samen genieten doe je met dit High Tea arrangement, de High Tea is ook los te boeken!

High Tea arrangement

Verwen
arrangement

Laat je volledig in de watten leggen en geniet van deze verwennerij  tijdens het Verwen arrangement in Het Vinkenest.

Verwen arrangement

Wellness
arrangement

Onthaasten en genieten van de wellnes en het tot rust komen in onze Bed & Breakfast. Dat... is het Wellness arrangement.

Wellness arrangement

Alpaca knuffel
arrangement

Heerlijk knuffelen met Alpaca's, wie wil dat nou niet? En het mooie is dat je de Alpaca opvang ook steunt met je bezoek.

2 daags Alpaca knuffel arrangement

Choppend langs de regge
arrangement

Geniet van de variatie van het landschap gedurende deze tocht en maak een fijne stop bij Boerderij de Brummel waar koffie/thee met wat lekkers voor je klaarstaat.

3 daags 'Choppend langs de Regge'

Geef je op voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, arrangementen en lokale ontdekkingen - Geef je snel op en geniet van een wereld vol gastvrijheid!

We sturen je geen spam! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer informatie.