Zakelijke arrangementen

Ervaar de perfecte combinatie van werken en ontspannen tijdens ons zakelijke tweedaagse arrangement in Bed en Breakfast Het Vinkenest in Nijverdal. Gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving tussen de prachtige Sallandse heuvelrug en het gezellige dorp Nijverdal, biedt ons sfeervolle en comfortabele B&B de ideale setting voor je zakelijke overnachting. Na een productieve dag op het werk even heerlijk ontspannen op ons zonnige terras of weer energie opdoen tijdens een wandeling in het prachtige Nationale Park de Sallandse Heuvelrug.

Wij bieden je de keuze uit een 2 daags of een 3 daags arrangement.

3 daags Zakelijk arrangement


In onze huiskamer kan met snelle wifi gewerkt worden in een huiselijke sfeer. De koelkast is gevuld met drankjes (alcohol en non-alcohol).

Wanneer je met twee of meer personen van hetzelfde bedrijf verblijft is de gehele b&b voor jullie. Dit is qua privacy zeker een voordeel. Wij hebben de mogelijkheid om onze luxe tweepersoonsbedden op te maken met aparte dekbedden.

Op loopafstand van ons Vinkenest bevindt zich Plan Nijverdal, hier is het uitstekend dineren na een werkdag. Plan is geopend van maandag t/m vrijdag tot 20 uur.

Inhoud Zakelijk arrangement
  • Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • 2 overnachtingen in één van onze kamers
  • 2 x Luxe ontbijt
  • Faciliteiten huiskamer (inclusief koffie, thee)
  • 2 x Tweegangen diner bij Plan Nijverdal*
  • BTW en toeristenbelasting inbegrepen

  • Zakelijk overnachten in Nijverdal bij Bed en Breakfast Het Vinkenest

Tarieven arrangement

April 2023 – oktober 2023  
1 persoon         € 280
2 personen       €  560

November 2023 – maart 2024
1 persoon         € 250
2 personen       € 500

Optioneel

*eventueel uit te breiden naar een 3 gangendiner voor 7,50 euro extra.

Wij verhuren ook e-bikes (om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen) en e-choppers tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om dit arrangement daarmee uit te breiden. Langer verblijf is uiteraard ook mogelijk. Bel, mail of app ons voor alle mogelijkheden. In overleg is veel mogelijk.

Boek het 3 daags Zakelijk arrangement

Geef je op voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, arrangementen en lokale ontdekkingen - Geef je snel op en geniet van een wereld vol gastvrijheid!

We sturen je geen spam! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer informatie.